2 nya på raken !

Så var det dags för nästa chockvåg för självförtroendet, men det har ännu inte svämmat över av negativ kritik så jag kan nog gå ur sängen i morgon som vanligt.
Om jag inte talat om detta tidigare så ligger jag ju i verkligheten en ganska bra bit före klippen publiceras, så klart. För mig var det en självklarhet då planerna på en ny kanal, hemsida och andra sociala konton skapades, för jag vill ha tid på mig att i lugn och ro klippa, editera och planera inför nästa avsnitt i serien. Samt man vill faktiskt inte känna ett måste och pressa att leverera, om än det är amatörmässigt alltihopa så kan ju hjärnan få spatt om man stressar den med onödiga saker som att bygga en lågbudget camper som detta ju är, eller som jag vill kalla det.
Vist kunde jag ju sparat in mera cash än vad jag gjort, men jag vill ju ändå ha en hyffsad bo miljö då planerna är som jag sa i avsnitt 1 att göra lite resor ut i Europa när man får det igen.

I sommar blir det nog mest Roadracingtävlingar och förhoppningsvis en tur runt i Dalarna, och kanske en tur neråt Österlen i vår, för jag har aldrig sett Österlen som turist, bara som yrkeschaufför och det gav ju inte så mycket.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.