200 AMP !!

Då så !
Äntligen är batteri nr 2 på plats och jag hoppas verkligen att det kommer märkas skillnad på hur länge man kan stå utan 220volt och kylskåpet igång i vår redan, men framför allt i sommar.
Det är ju just kylskåpet som drar ström, belysningen och ladda telefoner och laptop är en piss i havet jämfört med kylen. Samtidigt passade jag på att handla och få dit ett FUNGERANDE gaslarm, rätt skönt att ha som ltie säkerhet ändå, jag har ju haft 1 explosiv gasbrand i ett tidigare boende på bana.Har filmat och klippt ihop ett Youtubeavsnitt, som blev rätt kasst. Där behöver jag verkligen skärpa till mig lite mera och vara mera genomtänkt. Men nu kommer våren och MC åka blir prio 1 ytterligare 1 år med tävlande.

Sen då ?

Ja jag vill sälja denna bussen och hitta en annan, några år nyare än 2005, kanske upp mot 2010 eller liknande. Kan tänka mig en 2005 igen men då ska det vara det långa chassit med ytterligare 1m lastutrymme att bygga på.

Nu ska jag ha kaffe… ha det !

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.