Lite trögt går det.

Då var det dags för en uppdatering här igen, och det skulle kunna ske betydligt oftare men jag vill inte skriva om allt utan mest om det som berör camper van planerna och inte allt annat som händer i livet.
Men imorgon är det dags för del 4 på Youtube och åter igen är det intressant att se vad som händer med besökare och tittar antalet för dom då 4 som finns uppe.
Det är ju för mig första gången jag har startat en kanal enkom för ett projekt och en nischad idé, i jämförelse med den kanalen jag haft sedan 14 år tillbaka och laddat upp allt ut mitt liv.

Själva bygget då?
Det kunde blivit så mycket finare, bättre och gedignare om jag haft en budget som inte är minimal. Det var ju mer eller mindre pga att min Enduro MC stod trasig som jag satte igång detta, då jag var rastlös och ihop med önskan att kunna göra lite resor med familjen och då till ställen där det kanske inte finns billiga övernattningar i direkt anslutning samt sova bättre på racingbanorna.
Nu har detta även stoppat upp lite, eller farten saktade ner, mest pga ekonomin, då jag alltid levt ”från hand i mun” när det kommer till att spendera på racing och motorrelaterade projekt.


Min Roadracing MC som jag tävlar med på somrarna, och tränar så klart, den skall färdigställas nu.
Samt man förbokar och betalar träningar nu under tidig vår för det man skall köra och träna under hela sommaren fram till september. Det vill säga en himla massa utgifter just nu och uppe på detta gick motorn på min enduro cykel sönder ordentligt efter det badet vi gjorde ihop i februari då vi gick igenom isen.

Det är mycket utgifter just nu helt enkelt, men det löser sig, som alltid.
Batteri SKA inhandlas nu i denna veckan, och jag hade tänkt köpa det absolut billigaste på Biltema, men efter att ha läst tester om det och kommentarer på alla möjliga forum så vill jag lägga på några 100 kronor och köpa ett som verkar lite bättre, men ändå från Biltema.
Det är ju ändå väldigt lite pengar mot ett Li-Jon batteri på 100amp, dom går ju på minst 10000:-
Ungefär samma belopp som jag satt som taket för hela mitt projekt !!

Nu så, nu får jag nog gå ut i garaget igen, och fila vidare på något som jag kan spara pengar på, en kopplingsplint kanske ??

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.