Brist på att göra

Nu har det varit stekhet i flera dagar och inget regn förutspått förens till helgen om 4 dagar, MEN som från ingenstans kom stormen, åskan och regnet !

Precis som jag hade startat nästa projekt, som kanske inte har så mycket med camper van att göra, men man skulle kunna ha en på taket där ändå. 1 SOLFLÄKT !
Den ska få agera som ett test objekt i garaget inför pensionen och där jag tänkt bo i ett mycket mindre hus med låga omkostnader så jag på vintern kan ta skåpbilen till Spanien, Grekland, Marocko och framför allt Gobi Öknen i Mongoliet, om nu Putin är borta om 15 år ich Ryssland är vettigare att åka igenom då vill säja, fast man kanske kan åka genom Kina ? Fast det vill absolut inte Google Maps göra, den vill dra mig genom Ryssland.

Iaf så vill jag testa att göra en lågbudget variant av delvis saker jag har men jag måste köpa en formplyfa, plankor och 1 solcell. Det svider, men den kommer bli stor som dom som kostar en 5000:- och min kommer kanske gå på 1000:- max.

Den kommer förhoppningsvis ge ett pyttelitet tillskott med varmluft, torr sådan i garaget. Samt blir den OK så kan jag faktiskt få upp 1 till utan att blockera fönster på sydvästsidan av garaget, och om jag offrar 1 fönster av 3 på den sidan kan jag bygga ytterligare 2 till, då kan det nog börja likna något av det hela.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.