Del 3 på Youtube

Då så, då va det onsdag ingen och jag har ett planerat släpp på Youtube igen.
Avsnitt 3 för att vara precis och det känns väl mindre pinsamt än premiären förra veckan, då del 1 & 2 laddades upp samtligt för att ge lite mat åt dom som vill titta och följa bygget.

När iden formades så var planen att ligga ca 4 veckor och avsnitt efter i publiceringen då jag skulle kunna få lite andrum för att klippa, editera och fundera på saker och ting angående bygget.
Men idag så har jag material till avsnitt 10 klart och det är lite väl långt före jag ligger i realtid så att säga, därför kommer jag nästa vecka släppa 2 avsnitt igen, på onsdagen kl 17:00 så klart.

Hur har det blivit så här då?
Ja jag tycker ju själv att avsnitt eller Youtube klipp längre än 10 min är tråkigt långa och man antingen hoppar fram eller lägger av att titta vidare, så mina klipp har hamnar på 8-12 minuter ungefär.

Mekar man med bussen då en hel lördag och söndag så blir det mycket babbel om ditt och datt och det händer en hel del som man kanske vill yttra sig om, dvs man får dela upp det i flera avsnitt.
Sen är det väl naturligt att varje delmoment i bygget får bli 1 avsnitt, man vill inte blanda ihop jobben med varandra för mycket.

Men det är skönt att ligga bra till med klippen, för det kan ju även inträffa saker som sänker tempot i byggandet, som när jag för ett tag sedan dränkte min enduro och nästan mig själ i en liten å.
Nu i efterhand har det inte så konstigt nog uppstått elfel på hojen och jag har denna vecka lagt mycket tid på att söka fel i en bökig kabelhärva, men igår fann jag det och har beställt delar igen.
Får jag dom kan jag denna helg åka massa mc och inte bygga i bussen, så där igen förvinner byggtid.

Antalet tittar och prenumeranter?

Förväntningarna var låga då jag inte själv delade länk på Facebook eller andra ställen initialt, men en vän gjorde det, och då puffa det lite, men första veckan har ca 50 personer sett vardera del 1 & 2, och 9 prenumeranter. Jag vet inte vad jag ska tycka, men det blir nog flera då flera avsnitt kommer upp tänker jag. I genomsnitt ligger tittandet på ca 40% av längden, vilket känns OK ändå när 50% är en liten av magiskgräns.

Ska bli spännande och se hur avsnitt 3 kommer utvecklas, för det är ju nu jag börjar greja lite mera.
1 & 2 va ju ganska trista att titta på, och från avsnitt 5-6 börjar jag bli lite bättre på att använda kameran och känna mig bekväm. Lite kul detta ändå.

https://www.youtube.com/channel/UC9JMNdCX_Nmzb_mMgqcT2_Q

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.