Första posten !

Jag har nu börjat få lite grepp om hur WP fungerar, inte helt olikt andra klipp & klistra hemsideprogram men kanske lite enklare för den som inte vill lära sig html kod.
Ute är det fortfarande svinkallt och i går frös vattnet i mitt värmesystem i garaget så bussen fick vila och kommer få vila några dagar till då det är högre prio på att rädda vattenledningar där + att jag får nog idag länge efterlängtade reservdelar till min Enduro MC.
En av orsakerna till att jag känt att jag har tid att äntligen bygga om bussen är för att jag inte har kunnat åka på just den bågen sedan i November.
Nu vill jag få ihop den snabbt så jag till kommande helg kan ut och leka med andra gamla gubbar i skogen.
Problemet med det är att då tar det mycket tid och jag behöver ha bussen för att transportera bågen till och från banorna runt om.

Så, kanske det blir lite försening av bygget, men jag kommer sikta på att vara klar med det mesta innan första roadracingträningen som är planerad till tredje helgen i April.

Förra veckan fick bussen vara dragfordon som den brukar 5-6 gånger om året då jag hämtar träpellets för att elda i mitt bostadshus, en nödvändig syssla men ack så tråkig. Bussen precis som jag gillar inte vinter och batteriet fick laddas innan den kicka igång och gjorde sitt jobb.

Vi gillar INTE minusgrader

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.