FRÅN DET BLÅ !

Så hände det, 1 nytt avsnitt kommet ut ikväll kl 17.00 på Youtube. Det har inte byggts ett skit, men jag fick byta fläktmotståndet då det gav upp i september, tror jag. Sen blev det byte av LED listen i taket som jag tänkte köp en ny, men min dotter Olivia hade 1st i sitt rum som hon slet ner och gav sin fattiga far. Samt den lilla praktiskt hylla jag haft uppe på instrumentpanelen för att lämpa av glasögon, telefon och snusdosa på har jag länge, längre än Vanitudo tänkt att göra om och uppgradera lite.

Nu blir det nog inget mera förens vid Julafton på Youtube, och i Januari februari när det är som kallast vill jag inte gå utanför dörren, men i mars kan det bli att installera 1 batteri till i bodelen.

Sen skall bussen skötas om maskinellt i april innan man börjar åka runt på banorna, dvs byta olja, filter, torkarbladen från Biltema är helt kassa efter 2år och 1000mil. Ja det finns alltid saker att hålla efter på en 15 år gammal bil.

Men nu när det är minusgrader ute med, behöver jag ju se till att saker inte fryser sönder, så som den lilla vattenpumpen under köksbänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.