FY FAN

Jag hatar kyla och vinter, mer än det mesta. Om man ändå hade obegränsat med tid, och kanske pengar. Då hade jag tagit den trötta bussen och den trötta kroppen söder ut, ja så långt söder ut man kan komma i Spanien, eller i nödfall Italien och återkommit i April.

Det är väl så den senaste pensionsplanen ser ut, men med tanke på hur miljöbesluten sett ut sista året så är det nog inte troligt man kan göra det om 15 år. Men den som lever då eller strax innan man blir pensionär kan ju bestämma plan då, inte nu.

Jag har till slut fått tinat vattnet som frös i pumpen och slangarna i bussen, det gick väll ganska lätt eftersom diesel värmaren fungerar super bra, så bra att när strömmen sjunker under 11.7volt i batteriet så stängs allt av, men då solen kommer fram och laddar på batteriet då startar den automatiskt igen. Detta hade jag ju missat så jag elda på med värme i 3 dagar i en tom buss men allt tinade ju som resultat, och jag tror täcken och kuddar mådde bra av detta med.

Nu blir det nog inga uppdateringar i eller med bussen förens framåt februari då jag tänkt komplettera med 1 batteri till och göra om lite under köksbänken.

Det finns andra saker som är roligare att göra och inte ute i det svinkalla klimatet.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.