GOD JUL

1 dag efter sjöslaget men ändå.

Igår kom 1 nytt avsnitt ut på min Youtubekanal, och det var nr 30 för att vara exakt, och jag är ganska nöjd med att jag lyckats få ihop 30st på ungefär 10 månader.

Det är ju inte så att man lever enkom för att filma massa saker man gör i garaget och utanför, man har andra prioriteringar i normala fall, men samtidigt är det lite kul att bevara en del dumheter. Jag kommer iaf att fortsätta 1 år till innan jag beslutar mig för hur jag ska göra i fortsättningen, men det kommer ju bli mindre med byggnation 2022 och förhoppningsvis orkar jag ta tag i att filma mera på roadracing tävlingar och kanske det kan bli lite flera weekend resor kommande år. Mycket hänger på pandemin, min mentala status och andra vilja att hitta på resor som är genomförbara i tid och pengar.

Planen är ju faktiskt att hösten 2022 sälja min MC och denna bussen och skaffa en MC för gatbruk och en ny större buss att bygga om enbart för boenden och inte för att kunna frakta MC i, så egentligen vore det ju kanske kul att dokumentera det bygget med, men det är ju nästan 1 år kvar tills det eventuellt kan bli verklighet.

Just nu står bussen 3km bort med lite tråkigt batteri och jag har gått dit för att lyfta ur det, in i en köksfarstu och laddare på, sen fick jag gå hem igen.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.