Grillkol

Då är kolbryggan bytt ihop med regulatorn för laddningen och provstartade, det såg OK ut då varvräknaren fungerade som den ska och inga röda lampor lös rakt i ansiktet på mig.

Men jag har fortfarande läckaget i servon att ta hand om, pyspunka bak och det tråkiga med att bränslet rinner tillbaka ner i tanken då den står stilla och det har blivit värre. Måste i stort sett varje dag pumpa på blåsan för att få igång den nu och så kan man inte ha det. Det läcker ingen diesel någonstans så att spåra vart det suger in luft är lite tråkigt, men jag ska ev börja med att montera en backventil på matarledningen och se om felet blir avhjälpt med det.

Samtidigt har jag nu börjat demontera mc-prylarna och renovera lite lätt. Plastmattan ska väck och in med någon kvadratmeter klickgolv och en hårig svart matta i bak. Allt får att snygga till det inför en till salu annons i slutet på augusti.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.