Hemma igen från 7 mila

Nej inte 7 mila skogen, men dock 200 mil tur och retur till norra Jämtland.

200 mil på 26 timmar (missa 24tim målet)
4 Pissepauser
5 Tankstopp / 4500:-
1 Matstopp / 450:-
1 Felnavigering

4 Pauser för motorn koka

Eftersom Reanulten dog med pumphaveri så var jag tvungen att lösa buss frågan akut, eller mer eller mindre akut då det bara är 1v kvar till roadracing premiären.

Nu kunde jag köpt en liknande buss närmare hemma, men så fann jag en 720cm lång Iveco, igen !! Men onödigt långt borta. 2 dagar efter jag betalat den kom det ut en likadan, ovanliga som dom är så blev jag förvånad då denna var till salu 5 mil bort, men till ett pris som far dubbelt så mycket som jag gav för min.

Det är lite tråkigt att ekonomin går på knäna nu, eller på benpiporna snarare, för det är tråkigt i vardagen när det ligger och gror. Men nu är en hemma och jag behöver fixa startmotor byte, signalhorn, helljus spaken, värme eller givare fel ?, luft i bromsarna, få på sommarhjulen igen då vi fick sätta på vinterhjulen där upp, byta torkarblad och säkert lite annat som jag inte upptäckt. JO, handbromsen tar ju lite dåligt med.

Idag hann jag iaf med det enklare och nära på gratis sakerna, lufta bromsarna fram, bytte signalhorn, hittade givaren till vattentemperaturen, tog loss termostaten och kokade den i vatten för att se om den öppnar. Det gjorde den. Lagade även lampan till handbromsen så den lyser och slocknar då man rycker i spaken.
Kollade och ryckte i lite div andra saker med men inget nämnvärt men jag har börjat förebereda inför att imorgon plocka ur alla verkstads inredning mm för jag skall ju ha in säng, kylskåpet, mc, micro och allt det andra jag brukar ha med mig på banorna.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.