Igen

Jag nu är det dags igen för 2 nätter i bussen, och denna gången ska jag köra båge på Mantorp Park för första gången i mitt liv. Detta är en träning och det är för att vi köra SM serien där i Juni och jag vill inte komma dit helt oförberedd.

Så sedan helgen som gått då det var SM premiären på Anderstorp så har jag servat och gått igenom hojen och förberett mig lite.

Tyvärr är det ont om tid till annat i livet, så som att träna, städa och umgås med folk o fä. Men ikväll måste jag dra till GBG med min dotter och imorgon ska jag lasta upp igen för att fredag direkt effter jobbet rulla mot öster.

Ivecon har jag hunnit titta ytterst lite på, vilket ju är lite stressande då jag har iaf 1 spekulant redan som är på mig ganska mycket, och ytterligare 1 som är väldigt intresserad men inte har lika bråttom. Så jag hoppas verkligen jag kan lägga timmar på den nästa vecka, för helgen där efter är det endast 1 dags träning i Linköping. Så söndagen är ju fri för olika lekar.

Helt galet schema jag försatt mig i, men det är ju för att kunna prestera på banorna som jag lagt så mycket träning tidigt på året. Inte smart ur stress eller ekonomisk synvinkel.

Sen försöker man ju produera lite youtube klipp av det hela, och det är inte lätt att minnas eller ha det i åtanke hela tiden då det ju faktiskt tar tid att tänka på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.