Motvind

Just igår och idag, ja och i lördags så klart ! Då det var roadracingpremiär och min motor gick sönder direkt !!

Då ser man pengarna man inte har försvinna i fjärran, resor man planerat inte bli av, orken och lusten att fixa med Camper Vanen är NOLL och man vill inget annat än försvinna lite.

Men jag satte mig vid symaskinen i 1 tim och började fixa lite med en sak jag tänkt göra, ganska oinspirerad men jag fick iaf något annat att tänka på en liten stund, och det var väl bra det med.

I dag skall jag åka i bussen igen några timmar, ja jag använder den som pendlingsfordon till jobbet med, mest pga att det finns inga pengar att köpa en ny bruksbil då den gamla gick till skroten förra veckan och det jag fick betalat för den omvandla jag till diesel direkt.
Det jag idag skall åka är till kusten, men inte för att beskåda den vackra solnedgången i västen utan hämta en ny motor jag mer eller mindre köpt på kredit, smart ? NEJ, men är man totalt insnöad på motorsport som jag är så är det svårt att hålla sig i skinnet.

Andra köper ju semesterresor, bilar, kläder och jag vet inte allt på kredit, så jag får väl vara dum att göra detta ?

Förhoppningsvis håller den ihop så jag kan sälja av mina Roadracing prylar då året är slut och istället åka lite MC på vägen som normalt folk.

Samt… få råd att om något år bygga en Camper Van som är enbart tänkt att bo i, inte frakta MC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.