Nu är det VÅR !!

Nej det är det fan inte, det är i slutet på Januari och snart Februari och det ska vara som svinkallast nu och jag skall tycka det är för in i helvete kallt. Men idag är det +6 grader och jag tycker fortfarande att hela Januari vart överlägset varmt.

Men jag skall snart, kanske denna veckan meka lite buss och försöka tillverka 1 nytt Youtube avsnitt igen, fast jag borde meka MC eller Badrum i huset kanske….. och när jag tänkte på det så kom jag ju på att jag har inte snusat på iaf 30 dagar och det är ju bra gjort men fortfarande galet jobbigt att hålla sig nikotinfri !!

En idiotisk orsak till att försöka bli nikotinfri, eller snusfri är att när jag om ca 13 år ska ut och bo i bussen hela vintrarna längre söder ut så kommer jag ju inte kunna köpa snus. SJälvklart kan man ta med sig 100 dosor och överleva i 1 år, men varför vara slav under ett meningslöst beroende ?? Så jag tänkte igen, en utmaning ULF !! Ta den och gå segrande ur detta……

Ja ja… har iaf planer om framtiden och det är bättre med planer än att driva runt utan planer.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.