Nu är jag på tur igen

och jag hoppas oturen är över.

Det har varit lite hektiskt i garaget efter ångesten som infann sig som en smocka då motorn gav upp andra gången jag var ute på träning.

Men jag bet mig i tummen, lånade lite pengar, fick lite stöd av sponsorer och ny motor sitter i ramen på min Yamaha + att jag blev mer eller mindre tvungen att köpa en lika dan MC till för att få loss motorn.

Men nu är kg på Karlskoga Motorstadion igen, för som det ser ut att bli 2 dagar träning om nu allt funkar som jag hopps att det gör.

Lite, eller ganska mycket nederbörd då jag kom fram och satte upp mina tält och lastade ur bussen, käkade lite dålig micro-mat och väntar på att vi kl 20:00 ska få skriva in oss som alla som deltagare + att få besiktiga hoj och utrusning i kväll och slippa detta imorgon bitti då man ändå är nervös och har förarmöte mm.

Det ser ut som att det kan bli nederbörd imorgon eftermiddag och då kanske jag hoppar över dessa passen så jag inte gör en försmädlig lättvurpa i det blöt och står med trasiga delar som inte hinner fixas innan SM helgen på Falkenberg som närmar sig så sakta.
Jag kommer heller inte dokumentera denna träningen för min youtubekanal då jag vill fokusera enbart på att se till min MC, och den behöver 100% uppmärksamhet mellan träningspassen. PUNKT SLUT

Thats it, nu ska hoppas jag sömnen blir lika överlägset bra som dom senaste gångerna och nu blir det troligen 2 nätter på raken för rösta gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.