Nya planer

Nu har det hänt en del sen senaste inlägget här.
Franska Fnasket är sålt och jag hoppas nya ägaren får mindre akuta problem, men redan nu har han fått startproblem då det blivit luft i bränsleledningen. Så typiskt att det inträffar tidigt i hans äventyrande då jag kanske råkade ut för det 1-2-3 gånger om året, och nog sökte jag lösning på det utan att hitta något.

Det blir inga youtube avsnitt med bussbygge på några år framåt, och jag vet inte vad jag skall syssla med för att fylla kanalen som sakta, extremt sakta börjat växa iaf.

Jag kanske fyller den med andra korkade projekt, precis som det sista och nästa avsnitt, min solventilator.

Jag har definitivt fixat ett projekt till vintern, så klart, för jag vill ju gärna ha nåtgot att bygga på i garaget, även om husunderhållet kommer att få mera tid och cash några år framåt.

För jag har sagt att jag INTE ska tävla i Roadracing under 2 år, men då och då har jag funderaringar på att aldrig ta upp det igen. Men eftersom min R6 motor tog mera skada än jag drömt om och blir mycket dyrare att renovera än planerat så kanske jag behåller den ändå och åker lite för skoj skull nästa sommar och känner efter om det är kul eller bara jobbigt mentalt.

Vi får se vart allt tar vägen, förutom dumma, kommande, trail löpnings lopp jag vill genomföra för att ge kroppen en utmaning 2023.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.