Oregelbundet

Jo men vist kom det ut ett avsnitt i onsdags, och idag är det redan lördag utan att jag kommenterat detta hemska avsnitt.

Så deppigt och nedslagen i skorna var det längesedan jag var, minns inte riktigt men det kan ha varit runt 2011-12 då jag hade köpt en ny dyr motor till min dåvarande dragracingbil som då gick sönder, jag sålde så mycket saker jag kunde av maskiner, verktyg, 4 hjuling MC och en del annat för att kunna få ihop en ny motor på mindre än 4 veckor. Fick express beställa kolvar och vevstakar från USA mm. Nytt motorblock och bearbeta detta, men jag fick ihop den och kom ut på nästa tävling trots massa problem och kul att ge tvivlarna på näsan. MEN, det som inte skulle eller borde hänt hände, det gick åt skogen den motorn med och då satta jag inne i min dåvarande Volvo buss och tårarna va extremt nära.

Jag körde inget mera det året !! Ungefär 200-250:000 kronor upp i rök. Men på något vis lyckade jag jobba i hop 100:000 till att köpa en annan motor, som kostade mera än så men jag lyckade sälja lite mera skräp från hyllorna i garaget.

Det är precis i det läget jag befann mig och ännu lite, man säljer, lånar, ordnar så man kommer ut på tävlingsbanorna igen, för det är det jag lever för, konstigt nog. Men jag sade till mig själv, dottern och hennes mamma för några år sedan att det är just denna situationen jag inte vill hamna i igen. Så sannolikt, om säsongen går bra kommer jag sluta tävla och lägga tid, pengar och energi på att se mera av världen i en Camper Van, fixa mitt hus och uthus och INTE tävla, men troligen åka MC på bana för det är kul.

Nästa avsnitt kommer bli lite gladare toner, för att sedan kanske bli 1 från SM premiären, jag får se hur mkt man orkar fokusera på att filma och dokumentära på tävlingar.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.