Ovetenskapligt

Men i går onsdag piblicerade jag igen 2 Youtube klipp, men 2 olika klockslag som onsdagen innan. Kl 12 och 17:00, och det är ända lite spännande att se att kl 17:00 är ändå något lite bättre om man enkom skall utgår i från antalet tittningar dom första timmar eller veckorna.

Varför gjorde jag detta då ? Jo får jag mestadels är nyfiken på hur Youtube fungerar mera, hur var och när är det smartast att publicera filmer om man nu vill få en kanal att växa. Att jag valde kl 17:00 ursprungligen var för att jag i min ”gamla” kanal där jag ganska ofokuserat och knappt editerat laddat upp div motorrelaterat från mitt liv i 13 år sett att dom flesta filmerna spelats mellan kl 16-18:00.

Nu är ju 2 onsdagar med 2 filmer vardera inte något att bygga fakta på, men det har i alla fall gett mig en fingervisning åt det hållet jag ändå trodde att det var.

I dag är det 2v kvar tills jag skall åka på min första planerade Roadracing träning och det är minst sagt stressat, inte för att det är speciellt mycket kvar med bussen och jag skulle i stort sett kunna åka iväg idag i den, förutom att jag inte sytt, eller ens börjat klippa till tyget till dynöverdragen/madrasserna.
Snarare känner jag en stress över att jag lagt för lite tid och omtanke på min motorcykel just nu, och när jag väl mekar motorcykel så är det mest min Enduro jag mekar med, och den BARA krånglar för mig efter att jag gick genom isen och dränkte oss nästan. Den kostar pengar och energi helt i onödan och just nu vill jag bara kasta den bakom ett uthus och glömma bort, men det har jag ju inte riktigt råd med.
Men skall ställa den i ett hörn och försöka den bero ett tag in i maj, innan jag behöver få den fullt fungerande igen och ha ett bra & roligt konditionsträningsredskap.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.