PREMIÄREN 2022

Man får väll skatta sig lycklig då kanske, för helgen som gick var jag på Karlskoga Motorstadion eller mera känd som Gelleråsen. Ångestdimman har ju legat tung dom sista veckorna innan med rasad dieslepump, panik köpet och resan fram och tillbaka till Gäddede, att jag några veckor försent fick igång min Yamaha och allt annat i livet som bygger på en inre oro och därmed sämre sömn.

Nu kanske jag är utanför det normala med att ha koll på min sömn, men för mig hänger det ihop med att jag tränar mycket, ofta och intensivt för att kunna köra MC så fort jag bara kan, orkar och vågar på banorna.

Renulten gick iaf felfritt fram och tillbaka, ca 35-40 mil och inget har verkat onormalt, men jag kom på att jag kanske skall försöka säkra upp den dära defekta plastledningen lite bättre som back up! Vilken plastledninge tänker kanske ni då, ja den nämns i avsnitt .35 som kommer ut den 7 maj för dom som orkar vänta på det.
Nu kan jag inte som förra sommarn påstå att jag sov speciellt bra i bussen, vilket störde mig en del då jag ju 2021 var som en klubbad säl varje natt, men förhoppningsvis var det ett tillfälligt fel i hjärnkontoret som gjorde att jag inte kunde få ordentligt med djupsömn.

Iveon då ? Jo jag skall nästa vecka börja med att laga rosten på den, men den veckan skall jag även förbereda min Yamaha för SM premiären som stundar då. Så Ivecon får gå på 3/4 fart men jag ska börja med att försöka få chassinumret läsbart med hjälp av ”Ta bort Rost” från Biltema. Då hoppas jag det blir OK och sen bara dra över lite klarlack så rosten inte återkommer direkt.
Spänna handbromsen borde vara ganska enkelt löst med lite distanser då det redan var max spänt, ev kanske man måste ha ny bromsbelägg, men jag försöker snåla in på det så länge det går.

Rosten kommer nog inte vara så jävligt då det är gott om plats, men sjukt tråkigt och skitigt, även min svets behöver lite mera omvårdnad innan jag sätter igång med det då den har lite problem med att leverera ut gasen ur handtaget, just det kanske jag kan kolla på först.

Nu ska min MC ihop först, sen blir det roadracing för hela slanten hela helgen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.