Självklart !

Har väl inte haft en riktigt förkylning sedan jag minns inte när, det måste varit före år 2020 och Coronan. Men NU, 6-7 dagar innan mitt första någonsin trailrunninglopp slår den till. Kanske inte så konstigt då jag och Dotter var i Stockholm i 3 dagar på museum och bland massa folk, men klart tråkigt. Förkylning, snorig näsa mm är ju inte top-notch för konditionen.
Men vad gör man ?

Bara att vila, vatten, Kan-Jang, mera vatten och vila och hoppas att man kan vara friskt lördagen den 12e och iaf få genomföra detta första lopp av åtminstone 4 planerade. Det sista och slutgiltiga målet är ju Idre Fjällmarathon 45km i augusti 2023 och det är tufft med 45km men att samtidigt springa över 3 fjälltoppar och 1400 höjdmeter gör det extra tungt för benen och skallen. Att ge upp ut med vägen är ju alltid det lättaste.

Arbetet med Bobbern då ?
Ja jag måste ju tvinga mig att ligga i soffan och vila denna helgen och veckan, inget snack om det. Men det är svårt när man vill ut och greja med bakskärmen som jag börjat med. Det kommer bli ett par rejäla hinder med tanken/ramen snart så man vill ju jobba på och det är ju kreativt och kul att finna lösningar. Men vila och vatten va det.

Så nästa helg, fokus, 10.5km trailrunning i Sätila och ca 230 höjdmeter. Mitt måla då jag anmälde mig som insperation i augusti var under 70min, men det sista har det flyttats fram till under 60min då jag redan presterat det på träning. Men med denna sista veckan kanske under 70 får vara OK.
Torekov-Båstad i mars blir nästa mål, 21.4km / 250 höjdmeter och kanske det blir min tredje halvmara ? den förra var i april 2005.

Alla medel är tillåtna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *