Skeppsbrott !

Nej inte direkt, men nära på exakt 1 år efter att mitt högra nyckelbenet slets loss från bröstkorgen så landa jag olyckligt i en klantigt i en vurpa och vänster nyckelben gick av, men mera som ett traditionellt brott mitt på.

Jag kan inte så mycket och detta, eller jag har läst mycket men är inte lärd mera än att detta läcker bättre och lättare. Läkaren på akuten i Karlskoga där det hände rekommenderade operation, men i hemma regionen. Så där ungefär gav jag upp hoppet att bli opererad, för vis av erfarenheten från andra Roadracing förare vet jag att dom sällan, mycket sällan vill operera nyckelben numera. Så nästa vecka på onsdagen skall jag in till ortopeden i Likdöping som är mitt hemma sjukhus och bli undersökt, men jag har föga förhoppning om att han kommer säga att jag kommer få spik eller plata för att hålla ihop det. Med andra ord kommer rehabiliteringen och läkeprocessen ta minst 6 veckor, och smärtan kommer garanterat hålla i sig mycket längre än så.

Inte kommer det bli mycket byggt i bussen heller, men jag skall om några veckor beställa min dieselvärmare för att få den monterad och testad innan Gotland Grand National sista helgen i Oktober. Samtidigt blir det att handla en billig Porta Potti kopia för att göra den nära på 100% bebolig vart eller när som helst man vill bo i den en natt eller två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.