Slutet i sikte ?

Ja, igår han jag inte notera min tankar här, men igår publicerades avsnitt 15 som just NU haft 19 visningar på 20 timmar och det ligger väll ungefär i linje med som senaste 5-6 avsnitten men självklart bättre än dom första som kom ut då allt va nytt.

Bra eller dåligt då ?
Jag vet inte, och det är väl en av orsakerna till att jag startade en egen kanal för just bussbygget och inte laddade upp det i min gamla kanal som jag haft ganska länge med allsköns uppladdningar genom åren.

Här är den förresten: https://www.youtube.com/channel/UCVbazg7rwN8BimWetGC96qA


Nu börjar det ju även tryta på byggprojekt, men jag har min nu omtjatade ”Sockerlådor” att göra, vilket jag i verkligheten redan gjort 4st, och 1st till bör jag ha, men jag kommer nog göra säkert 5st till då jag vill ha att byta mellan Camper & Racebuss varianten som man nu kan säga att det är.

Jag ska även sy mera, gardiner att ha i bak på semestern, lite försköning av lastväggen framåt skall till ihop med någon praktisk ficka och någon finurlig hylla till laptop då man ligger och tittar på film eller serie.
Finns även planer på en lösning att under högsommaren kunna ta en svalkande och renande dusch i solvarmt vatten, den iden sitter långt inne då jag ursprungligen hade tänkt ha den kopplad till kökskranen men det föll på att jag fick upp råsponten för snabbt samt inte hittade köksblandaren jag tänkt använda.

Jag skall även rätta till, eller rättare sagt göra en ny hylla till instrumentbrädan då den jag har ligger där idag kommer från den Ivecon som brann upp, den ska även kompletteras med en bra hållare för min Ipad som får jobba som navigator då vi är på semesteräventyr.

Det va allt för idag, nu måste jag stressa på med att få bussen lastad, och imorgon drar jag till Anderstorp Raceway för att träna hela lördagen, och KANSKE Endurance premiär, 6 tim racing.

Sista avsnittet:

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.