Snart ett slut !

Jag på detta året, men jag lägger sällan så stor vikt vid Jul & Nyår, förutom att jag sedan ett par händer fulla med år jag vill ge min dotter en fin, trygg och lugn Julhelg.

Det hoppar och tror jag det blir i år med och jag tills i år lyckats tillverka en Julklapp till henne. Den skulle varit klar till hennes födelsedag i början på september, men då var ju mitt nyckelben ganska ont och skallen va snurrig de lux.

Nu har jag jobbat en hel den med den i november och december, typ varit ut i garaget iaf 5-6 kvällar i veckan och lagt oräkneliga timmar på den. Börjat om med flera detaljer och är inte 100% nöjd, men efter som detta är första exemplaret av dom 3 saker den består av så får det bli så här.

Nu säger jag inte vad det är, ut i fall hon susar in här och läser, som det ibland kan hända.

Men den 24e, vid 12.00 mitt på dagen kommer en evighetslång Time-Elapsed på Youtube kanalen, årets sista, och nyss uppladdad och redo.

https://www.youtube.com/channel/UC9JMNdCX_Nmzb_mMgqcT2_Q

Till alla andra: God Jul & Gott Nytt år ! För nu blir det nog inga mera uppdateringar här, eller jo jag kanske laddar upp lite foton från buss-bygget här, känns lite tomt under fliken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.