Snickare Lindquist?

Ja då va det konstigt nog Onsdag igen, eller det är ju inte konstigt om man tänker efter lite. I alla fall så har tiden gått rätt fort dom sista veckorna och dagarna är fylld med att vara vanlig löntagare, träna kondition och tyvärr för lite styrka inför Roadracing säsongen som startar med träning nu på lördag. Sen försöker jag se över och förbereda min MC som kräver mera tid än jag gett den enligt mina mått. Men nu är den OK för att träna 1 dag, tror jag.
Sen blir det helgen där efter ytterligare 1 dag träning och kanske mitt första så kallade långlopp, där man är 2 eller 3 förare som kör non-stop i 6 timmar i detta fallet, och man flyttar en transponder, som för övrigt mäter tid och då räknar varven, ja den flyttar man mellan dom olika hojarna likt en stafettpinne.

Sen har vi ju den där enduro MC´n i garaget med, den som jag dränkte och nära på mig med i februari, den fick förståeligt nog spelet efter den händelsen.
Jag jobbade frenetiskt i flera timmar efter vi fått upp den för att få igång den igen, för det är väldigt viktigt att få igång motorn så fort som möjligt för att smörja, värma upp och torka ut allt.
Igång fick jag den, men jag åkte inget förens dagen efter. Den gick väll si så där bra, men efter ca 45-60 min så skar kolven så klart, jag köpte ny och bytte, men då kom nästa fel som det berömda brevet med posten. EL-fel som jag ännu inte hittat eller kunnat lösa så klart.
Nu står den där, mitt ivägen varje gång jag går in eller ut ur garaget, som en varm högaffel rätt i ögat !!
Jag mår minst sagt dåligt över att se den och inte ha tid att lägga på att leta fel, som troligen kommer resultera i att jag måste köpa en ny kabelstam till den, och förutom att det är ett ganska tråkigt jobb att byta alla kablar så är det onödigt dyrt.
Men jag ska låta den bero fram tills mitten på Maj, då jag kört första SM tävlingen i Roadracing, och helgen där efter är det paus, vilket jag tänkte ägna åt familjen och göra en Camper tur till kusten, för att helgen där efter ha SM tävling nr 2.

I år har dom lagt schemat/kalendern lite annorlunda än tidigare så det är intensivt inledningsvis, men lite lugnar i slutet Juli och Augusti.


Nu blir det kaffe och kaka och kolla om någon sett avsnitt 13 ännu…

Ha det gott !

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.