Solsken är fullt med energi.

Jo så är det, och trots att mitt bodelsbatteri va nära på tomt så for jag och dotter till Hunneberg för att ladda våra egna med lite hög luft och D vitamin på näsan.

Vi åkte lite mindre vägar dit till Byklevsfallet som ligger extremt lätt tillgängligt vid landsvägen.

Sen vidare över berget och ned på andra sidan där Västra Tunhems grottor som egentligen är fd. gruvor. Större schakt än jag trott innan och vackert. Där blev det lite lunch och paus i bussen innan vi for hem igen.

Man kunde ju dokumenterat detta lite mera för ett YouTubeklipp, men vi lät bli för att istället vara mera närvarande här och nu så att säga. Livet blir ibland bara uppstressat av alla social media man måste uppdatera och följa. Precis som detta jag nu skriver här……men lite mera avspänt då jag vet att inte lika många och mycket ser och kräver uppdatering.

Gruvan har spännande färg och textur

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.