Stilltje ?

Ja här har det inte hänt speciellt mycket på hemsidan, men i verkligheten desto mera, och det är väll ett samband där emellan.
Just nu har det sista avsnittet publicerats på Youtube och jag har konstigt nog inget liggande som jag kan göra något mera av !

Det börjades att dokumentar på SM deltävling 2, men då träningen gick fruktansvärt bra och jag ville fokusera på att köra MC så lades kameran åtsidan helt enkelt, och när lördagen kom och kval skulle köras ville jag inte bli disträ och tappa mitt fokus helt enkelt.

Tävlingen började bra, men en vurpa på varv 9 av 12 satte stopp för mera tävlande och allt detta hade självklart vart kul att ha spara på film till eftervärlden men köra, tävla och ha fokus på åkande är PRIO 1 dessa helger, inte att filma och dokumentera.

Nu tror jag att jag kan komma iväg denna helgen för lite semester, och förhoppningsvis få med min älskade dotter och det kan bli en film av det, men inget vet ännu.

Håll ut, och på återseende.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.