Stresspåslag

Ja för ca 1vecka sedan körde jag ju min personbil till skroten i Vänersborg. Inget dålig affär i sig då jag köpte bilen som då var besiktigad och godkände 11 månader till och den kostade då 5000:-

Jag fick tillbaka 4500:- av dom samt jag behöll ju sommarhjulen som idag borde vara värda en del, då det är aluminiumfälgar som dom på Stena Metall betalar ca 150:- / st för nu, sen var ju däcken ok. Jag behöll en Radio med Bluetooth som jag flyttat över till Reanulten som jag nu alltså numera kan koppla upp telefonen emot.

MEN vad kvittar det när jag numera har den som bruksfordon till och från jobbet och den i morse efter sedvanlig varmkörning i 5min då kaninerna för vatten och mat stendör 10m !!
Helvetes jävla biljävel. Ganska omgående så tycker jag mig sakna ljudet från bränslepumpen i tanken, den som alltid låter lite då man slår på tändningen.

Förhoppningsvis är det relä som är kaputt, inte för jag snabbt nog kunnat lokalisera detta nu på morgonen idag, men jag ska söka vidare. Säkringar är hela och det kan ju självklart vara pumpen i tanken som dött, men inte lika troligt. Dock får jag väll försöka få ner tanken, som är en 100liters tank med ca 50 liter diesel i sig just nu.

Det är inte jätte kul att meka med detta nu när det blivit kallt igen och jag inte kan få in den i garaget utan måste vara mer eller mindre utomhus. Detta och att det verkligen närmar sig Roadracing säsongen och 1 buss som fungerar är ett måste om jag inte ska få problem. Att avanmäla sig från dom dagar jag redan bokat och betalat är inte aktuellt då det är så kallade idrottsevenemang så får man inte tillbaka 1 enda öre. Man kan ju i vissa fall sälja sina plats och rädda lite pengar, men allt sammantaget så blir det mental härdsmälta och kaos på flera plan, i år igen !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.