Svart hål

Nu har jag haft 2 veckor semester och är tillbaka i gruvan, men det är inte ett svart hål i marken. Det är snarare semestern som blev till det.

Det var planerat att jag först skulle 3 dagar till Norge och träna på MC´n på en underbar bana utanför Rudskogen. Men veckan innan blev det inställt och dom 6900:- som den avgiften var frös inne och efter nu 3v har jag fortfarande inte ens fått mailsvar ang återbetalningen.

På sätt och vis var det väl lite bra med 3 dagar andningspaus kanske, men man blir ju stressad av situationen och jag behövde träna, åka och finna glädje på MC igen. Men istället kunde jag plocka ur ALLA MC prylar och förbereda mig och bussen för resa till Stockhol, Djurgården och 1 dag på Lollapalozza med dotter. Kvällen innan planerad avfärd, dvs torsdagen så tankade jag upp och då började generatorn att strula. Fram och tillbaka ca 90 mil med strul.
Hemma 2 dagar och plockade bort den, rengjorde och då funka det igen. Lastade in allt MC pryttel igen och tränade 2 dagar, vilket kostar 2700:- bara i startavgift och inte var det kul, bara ett ”måste”. Sen rasade växellådan på min MC första racet med några 100m kvar.

Hem igen med bussen som läcker servoolja, laddar inte, och pyspunka.

Dagen efter skall jag till närbelägna Kinnekulle Ring och hälsa på kompisar som träna där, då rasa motorn till totalskrot på min personbil jag bara haft några veckor.

GODNATT !

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.