Tur i Oturen!

Ja då brukar man ju säga titt som tätt, fast i sanningens namn var det ett tag sedan nu.

Vad har inte hänt då ? Jo jag vann INTE en auktion på en Van/Buss jag egentligen vill ha, men kanske först om 6-8 år så där. Det som kanske ska bli mitt sista bygge i livet om jag följer den planen jag har just nu, eller drömmen/drömmarna. Ett stort långt helvetes ass med fyrhjulsdrift är det.

Ett skåp med över 4.5m lastutrymme och över 2meters ståhöjd, nästan 2meter bredd invändigt med, och jo där kan man bygga riktigt bra säng, riktigt bra toalett med hetvattendusch. Snygg bänk med plattor och diskho. en sittgrupp med bord som kan ställas om till en säng utifall man blir flera än 2pers.

1 stort takräcke med massa solpaneler och utrymme för reservhjul och cykel.

Helt enkelt en buss man kan bo i flera månader utan problem!! Nu slapp jag vinna ett rostigt, buckligt objekt som jag hade kunna bygga på i 2-3 år och kanske 2-300:000:- svk i utgifter med, nu kan jag istället följa min plan och göra en del andra dumma äventyr i år, nästa år och året därefter kan det ju vara aktuellt med ett bygge till innan det slutgiltiga då.

Ungefär så där

..och när jag satt och drömde mig bort till varmare breddgrader söder ut kom jag på att jag gjorde en ”Land-revision”, alltså vart och hur lite man stannat i olika länder, att jag vill spä på denna lista rejält dom kommande 20 åren är ju inget jag kan förneka, men hur och vart kommer jag inte prata om förens det närmar sig verklighet.

Landca dagarAntal besök
Andorra11
Danmark145
England306
Finland11
Frankrike42
Isle Of Man101
Italien61
Norge257
Scotland41
Spanien263
Turkiet132
Tyskland22
USA655
Vatikanstaten11

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.