Vägen tillbaka

Ja, vägen tillbaka till hyffsat funktionsdugligt nyckelben går över förväntan, men då det redan första och andra veckan kändes tip top då fick jag en inflamation i vänster njure istället. Lätt ironiskt av mig kropp tycker jag. Men efter 1v så var den smärtan över och jag återgick i arbete redan efter 4v.

Tanken var att min rehab träning av nyckelbenet, axel mm skulle göras på arbetsplatsen då jag i vanliga fall jobbat ganska aktivt med kroppen på flera sätt, och det går bra tycker jag. På fredag nästa vecka har det 6v gått och det är ju standard tiden för att en fraktur skall läka klart, där med inte sagt att man är smärtfri. För dom gånger jag haft frakturer brukar smärtorna sitta i minst 10v om inte mera. Jag tänkte iaf träna på SM finalerna i Roadracing, men själva tävlandet hoppar jag nog över då jag inget har att hämta i totalpoängen 2021, precis som 2020 och nyckelbenet som även då ställde till det.

MEN, idag har jag beställ en Dieselvärmare till bussen, + en Porta Poti, för jag tänker att om ca 2v då det anlänt kan jag montera och bygga klart det som behövs för dom 2 sakerna, som jag vill ha klara i god tid innan Gotland Grand Nationals, där jag beslutat mig för att INTE tävla i år pga flera orsaker som jag just nu håller för mig själv, utöver skadan då så klart.

Med andra ord. om 2-3v kan det bli ett bygg-avsnitt på Youtube igen.

Ha det gött !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.