Var det ljus

Då kan man nog säga att det lugnat ner sig en aningen, eftersom jag otroligt nog fick liv i Mastern efter 3 dygn av stress, panik och lågt självförtroende, eller bara vis av erfarenhet?

Sista timmarna innan jag provade att starta ägnades åt att göra rent alla bränsleledningar efter bränslefiltret med tryckluft. För att undvika framtida problem. Den plast banjokopplingen jag tvingades förstöra något då jag demontera lyckades jag nödlaga med 2 pyttesmå buntband, inget jag bör lita på, men jag får väl hoppas på det bästa ett tag framöver.

Nu hoppas jag bara på att startmotorn och resten kommer till Ivecon senast imorgon, men det verkar inte så just nu då PostNord inte uppdaterat leveranstiden på 5 dagar. Jag är osäker på om jag ska åka in med sen ändå och köpa nya torkarblad på Biltema istället. Jag får besluta detta imorgon onsdag.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.