Varför gör jag detta?

Hej och kul att just du hittade hit till min för året 2021 nya hemsida, som troligtvis kommer vara förhållandevis opretentiös och mager med information och uppdateringar dom första åren.
Den är en början på det som kommer bli en mera aktiv portal från mig i min plan för mitt liv som pensionär som förhoppnings kommer infalla år 2035, vilket ju kan kännas bra mycket avlägset just idag men jag har en plan och ett mål i livet.

En enkel förklarning till just denna buss-ombyggnationen är att jag som pensionär inte vill uppleva dom minusgrader och enligt mig tråkigt väder som vi har i Sverige mellan november och mars, och istället vill jag kombinera min nyfikenhet på andra platser, miljöer och kulturer med att stilla min kreativa hjärna som vill bygga, konstruera och lösa problem i garaget med att bygga en riktigt seriös och ganska påkostad ”Stealth Camper Van” att leva i under dessa bistra månader.

Så detta Renault bygge, som egentligen kanske är mitt 3e i raden vill jag dela med mig av här på denna hemsida, Youtube kanal och Instagram konto bla.
Det kan låta och kanske kännas som ganska högtflygande eller väldigt drömskt att redan nu fundera på hur man ska eller kommer leva om 15 år, men jag som person vill gärna ha en plan i och med livet, inte bara sitta och vänta in döden.

I alla fall då som pensionär vill jag under vintermånaderna resa söder ut så klart, Spanien, Italien, Grekland är 3 olika stråk söderut och vägen dit samt hem kan gå via flera olika rutter, men dom 3 väderstrecken är dom som är intressanta just idag. Men även Ukraina, Azerbaijan eller Marocko går ju att besöka om det finns ekonomi och möjlighet då.

Hur världen ser ut 2035 vet vi inte idag, kanske vi inte kan eller får färdas med dieseldrivna fordon kors och tvärs över Europa då ?

Så, jag hoppas du, ni vill ta del av mina misstag, tips och kanske rent av kommentera det hela eller bara vara delaktig ?

+ Jag ville skapa en hemsida med hjälpa av Word Press, då dom hemsidor jag haft innan, sedan 1999 , har jag mest knackat html-kod på det gamla viset.

Inga kommentarer att visa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.