Ytterligare 2 avsnitt

Så igår publicerade jag igen 2 på samma dag, och man kan ju undra varför?

Det är väl mest för att jag vill ligga ungefär 1 månad efter med publiceringen och då blev det 2st nu igen, och jag testade för skoj skull att publicera det ena kl 12:oo och det andra kl 17:00 som varit det klockslag jag tidigare släppt dom. Kan ju vara kul och se om det är någon skillnad på tittar antalet helt enkel. Sen blev jag ju irriterade på mig själv att det i det ena fattas ca 90s i slutet, som försvann då jag editerade det sista och inte var uppmärksam på detta, men jag har nu bestämt mig för att ALLTID se igenom hela avsnitten innan jag laddar upp dom. Precis som man ska korrekturläsa texter så klart, men aldrig gör noga nog.

Arbetet går vidare och det känns bra då jag nu från idag har ca 3v på mig att bli hyffsat klar med inredningen innan första baneventet.

Författare: Ulf

50 år har jag hunnit bli trots alla frakturer efter div motorsport relaterade olyckor. Jag tillbringar den mesta tiden i garaget, och det mesta av inkomsten likaså. Rastlös och vetgirig utöver det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.